Bestelformulier

Civos.nl

HG Schimmel Reiniger

HG Schimmel Reiniger: De Ultieme Oplossing voor Schimmel en Weerplekken

 

Ontdek de kracht van HG Schimmel Reiniger, dé effectieve reiniger die direct alle schimmels in de badkamer vernietigt, waardoor nare zwarte plekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Geschikt voor tegel-, siliconenvoegen, stucwerk en meer. Ervaar een badkamer die weer straalt van frisheid en hygiëne!

Waarom HG Schimmel Reiniger?
  • Directe Vernietiging van Schimmels: HG Reiniger is ontworpen om onmiddellijk en effectief alle schimmels aan te pakken. Zeg vaarwel tegen die vervelende zwarte plekken in uw badkamer.
  • Brede Toepasbaarheid: Niet alleen geschikt voor badkamers, maar onze weerplekken reiniger vernietigt schimmel op alle plaatsen waar vocht en weerplekken voorkomen. Van siliconenvoegen tot douchecabines, en zelfs in zwembaden, garages, schuren, sauna’s en souterrains.
  • Unieke Schuimformule: Onze variant met een unieke schuimformule is nog beter gericht op de schimmel, met een minder penetrante geur en minder kans op spatten. Een innovatieve benadering van schimmelverwijdering.
Hoe Gebruikt u HG Schimmel Reiniger?
  1. Besproei de Ondergrond: Houd het spuitmondje 3 tot 5 cm van de ondergrond en besproei deze gelijkmatig met HG Reiniger.
  2. Laat 30 Minuten Inwerken: Laat het middel 30 minuten inwerken, zodat het zijn krachtige reinigende werking kan doen.
  3. Maak Schoon met Water en Spons: Maak de behandelde oppervlakken schoon met water en een spons. Zie hoe de schimmel verdwijnt en uw ruimte weer straalt.
  4. Veilig Gebruik: Tijdens het gebruik wordt goede ventilatie aanbevolen, en het dragen van rubber/plastic handschoenen wordt geadviseerd.
Veilig voor Verschillende Oppervlakken

Onze HG Reiniger is niet alleen krachtig tegen schimmels, maar ook veilig voor verschillende oppervlakken in uw badkamer. Of het nu gaat om tegelvoegen, siliconen, stucwerk of andere materialen, u kunt rekenen op een effectieve reiniging zonder schade.

HG Schimmel Reiniger – Voor Een Badkamer Zo Schoon Als Nieuw! Met HG Reiniger herstelt u de frisheid en hygiëne van uw badkamer. Bestel vandaag nog en geef schimmel geen kans! Ervaar een badkamer die straalt van netheid en vrij is van ongewenste plekken. HG Reiniger, uw bondgenoot tegen schimmels en weerplekken!

9,79 incl. BTW