Bestelformulier

Civos.nl

HG Roestvrijstaal Reiniger

HG Roestvrijstaal Reiniger: Voor Een Streeploze Glans op Roestvrijstaal, Chroom en Aluminium

 

Ontdek de kracht van HG Roestvrijstaal Reiniger, dé oplossing voor het streeploos verwijderen van vet, vuil en vingerafdrukken van roestvrijstaal, chroom en aluminium. Deze krachtige reiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van roestvrijstaal en kan tevens dienen als chroomreiniger of aluminium reiniger. Ervaar de professionele aanpak van HG Reiniger, ideaal voor kookplaten, spatwanden, afzuigkappen, koelkasten, ovens, magnetrons en meer. Krachtige en Professionele RVS Reiniger Met HG Reiniger wordt reinigen een eenvoudige taak. De krachtige formule zorgt ervoor dat vet, vuil en vingerafdrukken moeiteloos verdwijnen, waardoor uw roestvrijstaal, chroom of aluminium weer straalt als nieuw. Deze reiniger gaat verder dan alleen schoonmaken; na de behandeling laat het een onzichtbare beschermlaag achter, waardoor toekomstige vervuiling gemakkelijker te verwijderen is.

Hoe Gebruikt U HG Roestvrijstaal Reiniger?

Volg deze eenvoudige stappen voor een correct gebruik van HG Roestvrijstaal Reiniger:

  1. Spuit of Breng Aan: Houd een afstand van ongeveer 20 cm en spuit de RVS reiniger met een egale nevel op het te behandelen oppervlak. U kunt het ook aanbrengen op een schone, zachte doek.
  2. Reinig en Wrijf Uit: Reinig het oppervlak grondig en wrijf de RVS cleaner uit met een schone, zachte doek of tissue.
  3. Streeploos Resultaat: Geniet van een streeploos schoon roestvrijstaal, chroom of aluminium oppervlak. Let op dat de Reiniger niet wordt gebruikt op oppervlakken die rechtstreeks in contact staan met voedingsmiddelen. Voor extra glans en verdieping is HG Roestvrijstaal Beschermer dé aanvullende oplossing. Ervaar de veelzijdigheid en effectiviteit van HG Reiniger voor al uw reinigingsbehoeften. Maak van elke reiniging een glanzend succes met HG.

Ontdek de kracht van HG Roestvrijstaal Reiniger voor een onberispelijk schoon resultaat op roestvrijstaal, chroom en aluminium. Met zijn krachtige formule en professionele aanpak maakt deze reiniger het verwijderen van vet, vuil en vingerafdrukken moeiteloos. Speciaal ontwikkeld voor kookplaten, spatwanden, afzuigkappen, koelkasten, ovens, magnetrons en meer, is HG Roestvrijstaal Reiniger een veelzijdige oplossing voor al uw reinigingsbehoeften. Het laat niet alleen een streeploos oppervlak achter, maar ook een onzichtbare beschermlaag die toekomstige vervuiling helpt voorkomen en verwijderen. Maak van elke reiniging een glanzend succes met HG. Ontdek ook de aanvullende bescherming van HG Beschermer voor een optimale glans en langdurige bescherming. Ervaar de veelzijdigheid en effectiviteit van HG Reiniger en geniet van een stralend schoon resultaat op al uw roestvrijstalen, chromen en aluminium oppervlakken.

7,79 incl. BTW