Bestelformulier

Civos.nl

HG Roestvrijstaal Beschermer

HG roestvrijstaal beschermer: Voor een Duurzame RVS Glans in de Keuken

HG roestvrijstaal beschermer is dé oplossing om roestvrijstaal te laten glanzen als nooit tevoren. Dit product is onmisbaar in elke keuken, en het gaat verder dan alleen glans; het biedt een gebruiksklare formule die doffe oppervlakken weer laat stralen. Ontdek hoe je met deze beschermer langdurig een schitterende RVS glans behoudt.

De Kracht van HG Roestvrijstaal Beschermer

Onze RVS glans is niet zomaar een reinigingsmiddel; het is een krachtig onderhouds- en beschermmiddel. Het is eenvoudig aan te brengen en geeft een schitterende glans die wekenlang blijft zitten. Maar dat is niet alles. Deze RVS beschermer zorgt er ook voor dat vuil en vet minder hechten aan het oppervlak, waardoor het onderhoud aanzienlijk makkelijker wordt. De speciaal geselecteerde minerale oliën spelen hierbij een essentiële rol, waardoor je kunt genieten van een langdurig resultaat.

Veelzijdig Gebruik voor Extra Glans

HG beschermer beperkt zich niet tot roestvrijstaal alleen; het is ook te gebruiken als aluminium glans of chroompoets. Denk aan afzuigkappen, schouwen, achterwanden, ovens, koelkasten en magnetrons. Met dit product breng je op al deze oppervlakken extra glans en bescherming.

Stappen voor Optimaal Gebruik

Wil je langdurig profiteren van een stralende RVS glans? Volg dan onderstaande stappen voor een correct gebruik van HG beschermer:

  1. Maak de ondergrond van roestvrijstaal vetvrij met bijvoorbeeld HG roestvrijstaal snel reiniger.
  2. Wrijf de ondergrond hierna goed droog.
  3. Doe een paar druppels RVS snel glans op een pluisvrije en droge doek.
  4. Wrijf hiermee het te behandelen oppervlak gelijkmatig in.
  5. Voor nog meer glans adviseren wij, na 2 minuten drogen, het oppervlak nogmaals heel lichtjes uit te wrijven met een schone droge doek.

Met HG roestvrijstaal beschermer breng je niet alleen glans in de keuken, maar ook een duurzame bescherming voor al je roestvrijstalen, aluminium en chromen oppervlakken. Ontdek de kracht van HG en geniet van een stralende keukenomgeving.

7,49 incl. BTW