Bestelformulier

Civos.nl

HG Parketreiniger (P54)

HG Parketreiniger: De Fris Ruikende Dweilreiniger voor een Vernieuwde Parketvloer

 

Wilt u uw parketvloer nieuw leven inblazen? Ontdek HG Parketreiniger, dé fris ruikende dweilreiniger die ook geschikt is voor uw gelakt parket. Met deze parketreiniger ziet uw parketvloer er na elke behandeling weer uit als nieuw.

Veilig en Effectief Reinigen met HG Parketreiniger:
  1. Geschikt voor Alle Parketvloeren: Of uw parketvloer nu gelakt is of behandeld met HG parket beschermers, deze parketreiniger is geschikt voor alle soorten parket.
  2. Veilig en Snel Reinigen: De HG Parketreiniger is ontwikkeld voor het regelmatig, goed, veilig, snel en streeploos reinigen van uw parketvloer.
  3. Frisse Geur: Geniet van de heerlijk frisse geur die deze parketreiniger achterlaat na elke schoonmaakbeurt.
Hoe Gebruikt U HG Parketreiniger?

Volg deze eenvoudige stappen voor een regelmatige, veilige en streeploze reiniging van uw parketvloer:

  1. Oplossen in Water: Los 100 ml (een kopje) HG Parketreiniger op in een halve emmer (5L) lauw water.
  2. Moppen of Dweilen: Mop of dweil de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig uit in de gemaakte oplossing.
  3. Niet Naspoelen: Laat de parketvloer uit zichzelf drogen; naspoelen of nadweilen is niet nodig.

Met HG Parketreiniger geeft u uw parketvloer de verzorging die het verdient. Geniet van een vernieuwde uitstraling en een heerlijk frisse geur in uw huis. De geavanceerde formule van HG Parketreiniger zorgt niet alleen voor een effectieve reiniging, maar verlengt ook de levensduur van uw parketvloer. De parketreiniger is speciaal ontworpen om vuil en vlekken te verwijderen zonder de laklaag of behandeling van het parket aan te tasten.

Met HG Parketreiniger houdt u niet alleen uw parketvloer in topconditie, maar voegt u ook een vleugje frisheid toe aan uw leefruimte. Laat uw parket stralen als nieuw en geniet van de frisse geur na elke schoonmaakbeurt. Voeg HG Parketreiniger toe aan uw schoonmaakroutine en beleef de vernieuwde uitstraling van uw parketvloer.

7,79 incl. BTW