Bestelformulier

Civos.nl

HG Parketreiniger Glans

HG Parketreiniger Glans: Behoud de Glans van uw Parketvloer

 

HG Parketreiniger Glans biedt de perfecte oplossing voor een effectieve en glanzende reiniging. Met deze geconcentreerde dweilreiniger ziet uw parketvloer er na elke behandeling weer uit als nieuw, met een heerlijk frisse geur.

Voordelen van HG Parketreiniger Glans:
  1. Glansherstel: Deze parketreiniger is speciaal ontwikkeld om de glans van uw gelakte parketvloer te herstellen. Het resultaat is een vloer die weer straalt en er als nieuw uitziet.
  2. Veilig en Snel Reinigen: De geconcentreerde formule maakt deze parketreiniger ideaal voor regelmatige, goede en veilige reiniging. Met één liter kunt u maar liefst 20 dweilbeurten uitvoeren.
  3. Eenvoudig in Gebruik: Volg de eenvoudige stappen voor een effectieve reiniging zonder naspoelen of nadweilen. Laat uw parketvloer uit zichzelf drogen na het gebruik van HG Parketreiniger.
Hoe Gebruikt U HG Parketreiniger?

Volg deze stappen voor het regelmatig en effectief reinigen van uw gelakte parketvloer met HG Parketreiniger Glans (product 53):

  1. Los 50 ml (een kopje) HG Parketreiniger op in een halve emmer (5L) lauw water.
  2. Mop of dweil de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig uit in de oplossing.
  3. Niet naspoelen of nadweilen; laat de parketvloer uit zichzelf drogen.

Met HG Parketreiniger is het behoud van de glans van uw parketvloer eenvoudiger dan ooit. De geconcentreerde formule dringt diep door, verwijdert vuil effectief en herstelt de natuurlijke glans. Geniet van een vloer die niet alleen schoon is maar ook zijn oorspronkelijke pracht behoudt. De voordelen van deze parketreiniger gaan verder dan alleen reiniging. Door regelmatig gebruik blijft uw parket in topconditie, waardoor de levensduur wordt verlengd. Bovendien draagt de frisse geur bij aan een aangename leefomgeving. De geconcentreerde formule maakt het gebruik van deze parketreiniger kostenefficiënt. Met één liter kunt u tot wel 20 keer uw parketvloer reinigen, waardoor u langer kunt genieten van het prachtige resultaat.

Kortom, met HG Parketreiniger haalt u een krachtige, veelzijdige reiniger in huis die niet alleen doet wat hij belooft maar meer. Ervaar het gemak van een effectieve reiniging gecombineerd met het behoud van de natuurlijke glans van uw parketvloer. Laat uw vloer stralen en geniet van een schone en verzorgde leefomgeving. Voeg HG Parketreiniger Glans toe aan uw reinigingsroutine en ontdek het verschil.

10,29 incl. BTW