Bestelformulier

Civos.nl

HG ontkalker op basis Melkzuur

HG Koffiemachine Ontkalker Melkzuur: Effectieve Kalkverwijdering voor Langdurig Koffiegenot

 

HG ontkalker op basis Melkzuur is dé oplossing om kalkaanslag te verwijderen uit alle espresso- en padkoffiezetapparaten. Met deze veilige, snelle, geurloze en biologisch afbreekbare ontkalker geniet u langer van heerlijke koffie en behoudt uw koffiemachine optimale prestaties. Ontdek de kracht van melkzuur voor een grondige ontkalking, goed voor 4-5 behandelingen.

Voordelen van HG ontkalker:
  1. Biologisch Afbreekbaar: Onze ontkalker op basis van melkzuur is volledig biologisch afbreekbaar, waardoor u niet alleen zorg draagt voor uw koffiemachine maar ook voor het milieu.
  2. Snel en Veilig: Deze ontkalker werkt snel en veilig, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een goed onderhouden koffiemachine en heerlijke koffie.
  3. Langdurig Koffieplezier: Bij regelmatig gebruik blijft uw koffie lekker smaken, behoudt uw koffiemachine zijn snelheid en gaat deze jaren langer mee.
  4. Alternatief op Basis van Citroenzuur: Naast melkzuur biedt HG ook een ontkalker op basis van citroenzuur aan, zodat u kunt kiezen welke variant het beste bij uw voorkeur past.
Gebruiksaanwijzing voor HG ontkalker op basis Melkzuur:

Volg deze eenvoudige stappen om uw espresso- en padkoffiezetapparaten effectief te ontkalken:

  1. Dosering: Giet 125 ml HG ontkalker in het waterreservoir en vul aan tot 750 ml water (6 keer verdund). Voor kleinere reservoirs, doseer 100 ml ontkalker en vul aan tot 600 ml water.
  2. Inwerken: Laat de oplossing 10 minuten inwerken.
  3. Doorlopen: Zet het apparaat aan en laat de vloeistof voor de helft doorlopen. Schakel het apparaat uit, laat het product 10 minuten inwerken, en laat vervolgens de rest van de vloeistof doorlopen tot het reservoir leeg is.
  4. Spoelen: Spoel het apparaat na de behandeling minstens 3 keer door met schoon leidingwater. Voor padkoffiezetapparaten, plaats eerst een padhouder met een gebruikte koffiepad om eventuele kalkresten op te vangen en verstoppingen te voorkomen.

Met HG ontkalker op basis Melkzuur kiest u voor een krachtige en milieuvriendelijke oplossing voor de optimale verzorging van uw koffiemachine.

7,99 incl. BTW