Bestelformulier

Civos.nl

HG Ontkalker Citroenzuur

HG Koffiemachine Ontkalker Citroenzuur: De Ideale Keuze voor Espresso- en Padkoffiemachines

 

HG Koffiemachine Ontkalker Citroenzuur is een krachtige ontkalker op basis van citroenzuur, speciaal ontwikkeld om kalkaanslag te verwijderen uit verschillende soorten espresso- en padkoffiemachines. Met zijn snelle, geurloze en volledig biologisch afbreekbare formule is deze ontkalker de perfecte oplossing voor het behoud van uw espressomachine en Senseo. Ontdek de voordelen van regelmatig ontkalken en geniet langer van uw koffieapparaat.

Ontkalker voor Espressomachine: Langdurig Plezier van Uw Apparaat

HG Koffiemachine Ontkalker op basis van citroenzuur is essentieel voor wie een espressomachine heeft. Door regelmatig gebruik van deze ontkalker blijft uw koffie niet alleen lekker van smaak, maar behoudt uw apparaat ook zijn snelheid. Het resultaat? Jarenlang extra plezier van uw espressomachine.

Senseo Ontkalker: Verbeterde Koffie en Verlengde Levensduur

Ook voor Senseo-apparaten is HG Koffiemachine Ontkalker de ideale keuze. Na verloop van tijd kan kalkaanslag de smaak van uw koffie beïnvloeden, de zettijd verlengen en zelfs schade veroorzaken. Onze Senseo ontkalker op basis van citroenzuur biedt een effectieve oplossing. Regelmatig ontkalken verbetert niet alleen de smaak van uw koffie, maar verlengt ook de levensduur van uw Senseo-apparaat.

Welke Koffiemachine Ontkalker Heeft U Nodig?

Fabrikanten adviseren doorgaans ontkalkers op basis van melkzuur of citroenzuur. HG biedt beide opties. HG Koffiemachine Ontkalker Citroenzuur is geschikt als espressomachine ontkalker en Senseo ontkalker. Dit product is goed voor maar liefst 6 ontkalkingsbeurten. Voor het ontkalken van normale koffiezetapparaten, waterkokers en wasmachines raden wij ook HG Ontkalker aan.

Hoe Gebruikt U HG Koffiemachine Ontkalker Citroenzuur?

Volg eenvoudig deze stappen voor een effectief gebruik:

  1. Giet 75 ml HG Koffiemachine Ontkalker in het waterreservoir en vul aan tot 750 ml water (10 keer verdund). Laat de oplossing 10 minuten inwerken.
  2. Zet het apparaat aan en laat de vloeistof voor de helft doorlopen. Zet het apparaat uit en laat het product 10 minuten inwerken. Laat vervolgens de rest van de vloeistof doorlopen tot het reservoir volledig leeg is.
  3. Spoel na de behandeling het apparaat tenminste 3 keer door met schoon leidingwater.

Bij een padkoffiezetapparaat kunt u eventueel eerst een padhouder met een gebruikte koffiepad plaatsen om kalkresten op te vangen en verstopping van de uitstroomopening te voorkomen.

Kortom, met HG Koffiemachine Ontkalker Citroenzuur houdt u uw espresso- en padkoffiemachines in topconditie, geniet u van heerlijke koffie en verlengt u de levensduur van uw waardevolle apparatuur. Maak ontkalken een eenvoudige routine voor een optimaal koffiegenot.

4,99 incl. BTW