Bestelformulier

Civos.nl

HG Onderhoudsmonteur

HG Onderhoudsmonteur voor (Vaat)wasmachines: Voorkom Storingen en Garandeer Optimale Prestaties!

 

Ontdek de kracht van HG Onderhoudsmonteur, dé machinereiniger die niet alleen storingen voorkomt maar ook de levensduur van uw (vaat)wasmachine verlengt. Met deze geavanceerde reiniger houdt u cruciale onderdelen vrij van kalkaanslag, zeepresten en vuil, waardoor problemen zoals een niet schone was, verlengde wasprogramma’s, en defecte verwarmingselementen tot het verleden behoren. Maak kennis met de ultieme oplossing voor een optimale werking van uw kostbare apparatuur!

Waarom HG Onderhoudsmonteur?
  • Storingen Voorkomen en Verhelpen: HG is speciaal ontworpen om storingen in was- en vaatwasmachines te voorkomen en te verhelpen. Bescherm uw machine tegen defecten door tijdig en regelmatig onderhoud.
  • Perfecte Reiniging en Onderhoud: Hoewel uw (vaat)wasmachine er schoon uitziet, worden cruciale onderdelen bij elke wasbeurt vervuild. HG garandeert een perfecte reiniging, waardoor u ongemerkt opkomende problemen voorkomt.
  • Bescherming tegen Slijtage: De machinereiniger zorgt ervoor dat afdichtingsrubbers elastisch en waterbestendig blijven. Dit voorkomt lekkages, storingen en kortsluitingen, waardoor uw machine beschermd is tegen onnodige slijtage.
Hoe Gebruikt u HG Onderhoudsmonteur?

Afhankelijk van het type machine zijn er specifieke instructies voor optimaal gebruik:

Onderhoudsmonteur voor Vaatwasmachines:
  1. Zorg dat de machine leeg is en vul het zeepbakje tot aan het bovenste streepje met HG.
  2. Stel het programma in op de hoogst mogelijke temperatuur (65 °C).
  3. Start het gehele programma zonder onderbreking. Uw vaatwasser is nu klaar voor gebruik.
Onderhoudsmonteur voor Wasmachines:
  1. Vul het hoofdwasmiddelenbakje of de machine zelf met één volledig flesje HG. Voeg geen extra wasmiddel toe.
  2. Stel het programma in op de stand voor de bonte was (60 °C).
  3. Zet de wasmachine aan en laat het programma geheel en zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, uitdraaien. Uw wasmachine is nu weer klaar voor gebruik.

HG Onderhoudsmonteur – Voor Een Langdurig Perfect Werkende Machine!

Bestel vandaag nog HG Onderhoudsmonteur en geef uw (vaat)wasmachine de zorg die het verdient. Voorkom storingen en geniet van optimale prestaties bij elke wasbeurt! HG Onderhoudsmonteur, uw betrouwbare partner in machinereiniging en -onderhoud.

10,29 incl. BTW