Bestelformulier

Civos.nl

HG Meubelolie Eiken

HG Meubelolie Eiken: Verzorg en Bescherm Uw Houten Meubels

 

HG Meubelolie Eiken is de ideale oplossing voor het voeden en beschermen van meubels vervaardigd uit diverse houtsoorten. Door regelmatig gebruik van HG Meubelolie Eiken behoudt uw houten meubilair niet alleen zijn natuurlijke schoonheid, maar blijft het ook in optimale conditie.

Voedend en Beschermend voor Diverse Houtsoorten

Of het nu gaat om een antieke eikenhouten tafel, een modern mahoniehouten dressoir of een rustiek grenen boekenkast, HG Meubelolie is ontwikkeld om verschillende soorten hout diep te voeden en te beschermen. Het voedt het hout van binnenuit en vormt tegelijkertijd een beschermende laag aan de oppervlakte.

Eenvoudige Stappen voor Optimaal Resultaat

Om HG Meubelolie effectief te gebruiken, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Zorg voor Schoon Hout: Voorafgaand aan het gebruik van HG Meubelolie dient het te behandelen hout schoon te zijn. Indien nodig kunt u HG Interieurreiniger gebruiken om het hout grondig te reinigen.
  2. Goed Schudden: Schud de HG Meubelolie goed voor gebruik om ervoor te zorgen dat de ingrediënten gelijkmatig gemengd zijn.
  3. Aanbrengen met een Niet-Pluizende Doek: Breng de meubelolie dun en gelijkmatig aan op het houtoppervlak met behulp van een niet-pluizende doek.
  4. Uitwrijven: Wrijf de olie onmiddellijk en volledig uit over het oppervlak van het meubelstuk.
  5. Test op Een Klein Gebied: Om mogelijke ongewenste effecten te voorkomen, test u HG Meubelolie altijd eerst op een klein, onopvallend gebied van het meubelstuk.
Voordelen van HG Meubelolie:
  • Diepe Voeding: HG Meubelolie voedt het hout van binnenuit, waardoor het zijn natuurlijke glans behoudt.
  • Beschermende Laag: Het legt een beschermende laag op het oppervlak van het hout, waardoor het beter bestand is tegen invloeden van buitenaf.
  • Geschikt voor Alle Houtsoorten: Deze meubelolie is geschikt voor gebruik op diverse houtsoorten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende meubelstukken.

Met HG Meubelolie Eiken blijven uw houten meubels niet alleen in uitstekende staat, maar behouden ze ook hun oorspronkelijke pracht. Voed en bescherm uw meubilair met de kracht van HG Meubelolie Eiken.

7,28 incl. BTW