Bestelformulier

Civos.nl

HG Magnetronreiniger

HG Magnetronreiniger: De Ultieme Oplossing voor een Stralend Schone Magnetron

 

HG Magnetronreiniger is dé krachtige schoonmaker die vet en aangekoekte etensresten in magnetrons en combi magnetrons moeiteloos verwijdert. Deze handige alledaagse magnetron schoonmaker is niet alleen krachtig, maar ook veilig te gebruiken op alle materialen die in (combi) magnetrons worden gebruikt. Ontdek hoe je jouw magnetron snel en eenvoudig schoonmaakt met deze effectieve reiniger.

Handige en Krachtige Magnetronreiniger

Dankzij HG wordt het dagelijks schoonmaken van je (combi)magnetron een fluitje van een cent. Deze handige en krachtige magnetron schoonmaker is speciaal ontworpen voor het moeiteloos verwijderen van vet en etensresten. Wat voorheen een vervelende klus was, wordt nu een snelle en effectieve taak met de HG.

Veilig voor Alle Materialen

Een van de grootste voordelen van HG is dat het veilig is voor alle materialen die in (combi) magnetrons worden gebruikt. Of het nu gaat om glas, kunststof of metaal, deze magnetron schoonmaker garandeert een grondige reiniging zonder schade aan de materialen.

Hoe Gebruik je HG Magnetronreiniger?

Volg deze eenvoudige stappen voor een optimale reiniging van je magnetron:

  1. Spray het te reinigen oppervlak in met HG.
  2. Laat de magnetronreiniger enkele seconden inweken.
  3. Neem het oppervlak af met keukenpapier.
  4. Reinig vervolgens de magnetron met een schone en vochtige vaatdoek.

Belangrijk: spray niet op de elektrische onderdelen. Breng HG eerst op een doek aan om deze onderdelen veilig te reinigen.

Ervaar het gemak van moeiteloos onderhoud en geniet van een stralend schone magnetron met HG Magnetronreiniger. De krachtige formule van deze reiniger verwijdert vet en aangekoekte etensresten moeiteloos, waardoor het dagelijks schoonmaken van je (combi)magnetron een fluitje van een cent wordt. Naast zijn krachtige werking is HG Magnetronreiniger ook veilig voor alle materialen die in (combi) magnetrons worden gebruikt, waardoor je met een gerust hart kunt reinigen zonder schade aan je apparatuur.

Voeg HG Magnetronreiniger toe aan je schoonmaakroutine voor een moeiteloze en effectieve reiniging, elke dag weer.

4,99 incl. BTW