Bestelformulier

Civos.nl

HG Laminaat Kracht Reiniger (P74)

HG Laminaatreiniger Extra Sterk – Voor een Onberispelijke Laminaatvloer

 

Laat uw laminaatvloer weer stralen met de krachtige reinigingskracht van HG Laminaatreiniger Extra Sterk. Deze unieke formule is speciaal ontwikkeld om hardnekkig vuil en vet moeiteloos te verwijderen, waardoor uw laminaatvloer in een handomdraai weer schoon, fris en als nieuw is. Ontdek de eenvoud van een vlekkeloze reiniging met HG Laminaatreiniger Extra Sterk!

Belangrijkste Kenmerken:
 1. Hardnekkig Vuil en Vet Verdwijnen: HG Laminaatreiniger Extra Sterk is dé oplossing voor het moeiteloos verwijderen van hardnekkig vuil en vet van alle soorten laminaatvloeren.
 2. Geschikt voor Alle Laminaatvloeren: Of u nu een klassieke laminaatvloer, een moderne variant of een extra groot oppervlak hebt, HG Laminaatreiniger Extra Sterk is geschikt voor alle laminaatvloeren.
 3. Efficiënt en Zuinig in Gebruik: Met slechts 1 liter onverdunde HG Laminaatreiniger Extra Sterk kunt u tot wel 15m2 laminaat reinigen. Verdund is het goed voor maar liefst 25 tot 50m2.
Hoe te Gebruiken:

Voor Normale Krachtige Reiniging:

 1. Los 1 liter HG Laminaatreiniger Extra Sterk op in een halve emmer (5L) lauw water.
 2. Breng dit aan met een goed uitgewrongen dweil of mop, waarbij u regelmatig uitspoelt in de oplossing.
 3. Niet naspoelen of nadweilen; laat de vloer vanzelf drogen.
 4. Geniet van een schone laminaatvloer met een frisse uitstraling.

Voor het Verwijderen van HG Laminaatbeschermer (product 70):

 1. Giet HG Laminaatreiniger Extra Sterk onverdund in een emmer.
 2. Breng het aan met een goed uitgewrongen mop of dweil.
 3. Laat het enkele minuten inwerken en neem vervolgens de vloeistof op met een schone, goed uitgewrongen dweil.
 4. Nadweilen 1 à 2 keer met een goed uitgewrongen dweil voor een optimaal resultaat.

De veelzijdigheid van deze reiniger maakt het geschikt voor verschillende soorten laminaatvloeren, waardoor het een waardevolle aanvulling is op het huishouden. Of u nu een traditionele laminaatvloer hebt of een meer eigentijdse variant, HG Laminaatreiniger Extra Sterk biedt een effectieve oplossing zonder het risico van beschadiging van het laminaatoppervlak.

Wat HG Laminaat Kracht Reiniger onderscheidt, is niet alleen de krachtige reinigingscapaciteit, maar ook de zuinigheid in gebruik. Met een kleine hoeveelheid van dit geconcentreerde product kunt u aanzienlijke oppervlakken reinigen, waardoor het niet alleen effectief is maar ook kostenefficiënt.

Herstel de glans en frisheid van uw laminaatvloer met HG Laminaat Kracht Reiniger. Bestel vandaag nog en ervaar de moeiteloze reiniging die uw vloer verdient!

7,99 incl. BTW