Bestelformulier

Civos.nl

HG Kunststofreiniger Glans (P78)

HG Kunststofreiniger Glans: Voor een Stralend Schone en Glanzende Kunststofvloer

 

Kunststofvloeren, zoals vinyl, linoleum, marmoleum, pvc en gietvloeren, worden dagelijks intensief gebruikt en vragen om specifieke verzorging. HG Kunststofreiniger Glans is dé oplossing voor het regelmatig reinigen en onderhouden van uw kunststof vloeren. Met deze geconcentreerde dweilreiniger geniet u niet alleen van een hygiënisch schone vloer, maar herstelt u ook de prachtige glans van het kunststofoppervlak.

Waarom HG Kunststofreiniger Glans?

HG Kunststofreiniger is niet zomaar een reiniger; het is een voedende dweilreiniger met glansherstel. De formule is speciaal ontwikkeld om alle soorten kunststofvloeren te reinigen en te voeden. Of het nu gaat om vinyl, linoleum, marmoleum, pvc, of gietvloeren, deze reiniger is geschikt voor alle kunststofvarianten. Met slechts één liter HG Kunststofreiniger kunt u maar liefst 20 keer uw vloer een stralende opfrisbeurt geven.

Langdurige Reiniging en Voeding voor Uw Kunststofvloer

Wat maakt HG Kunststofreiniger zo effectief? Deze geconcentreerde dweilreiniger combineert krachtige reiniging met voedende eigenschappen. Het verwijdert niet alleen vuil, maar beschermt ook de vloer door voedende bestanddelen. Het resultaat is een kunststofvloer die niet alleen schoon is maar ook zijn natuurlijke glans herwint.

Hoe gebruikt u HG Kunststofreiniger Glans?

Het gebruik van HG Kunststofreiniger is moeiteloos en vereist slechts enkele eenvoudige stappen:

  1. Los 50 ml (een half kopje) HG Kunststofreiniger op in een halve emmer lauw water (5L). Bij intensievere vervuiling kunt u desgewenst een sterkere oplossing maken tot 100 ml (een kopje) op een halve emmer water.
  2. Mop of dweil de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil, waarbij u deze regelmatig uitspoelt in de gemaakte oplossing.
  3. Spoel de vloer niet na en dweil hem ook niet na. Laat de vloer uit zichzelf drogen.

Met HG Kunststofreiniger zorgt u niet alleen voor een frisse en schone kunststofvloer, maar brengt u ook de glans terug, waardoor uw interieur altijd straalt. Maak de keuze voor HG Kunststofreiniger en geniet van de voordelen van een goed verzorgde en glanzende kunststofvloer.

7,99 incl. BTW