Bestelformulier

Civos.nl

HG Kookplaatreiniger Extra Sterk

HG Kookplaatreiniger Extra Sterk: Krachtige Reiniging voor een Stralende Kookplaat

 

Ontdek de effectiviteit van HG Kookplaatreiniger Extra Sterk, de ultieme oplossing voor het veilig en doeltreffend verwijderen van hardnekkig vet, vuil, kalk en kookranden op inductie- en keramische kookplaten. Deze krachtige kookplaatreiniger biedt niet alleen optimale reiniging, maar laat ook een vuilafstotende, glanzende laag achter, waardoor uw kookplaat na gebruik fris ruikt en er als nieuw uitziet.

Kookplaatreiniging met Beschermende Glans

Of u nu aangekoekt bakvet of hardnekkige kookaanslag wilt verwijderen, HG Kookplaatreiniger is geschikt voor alle soorten kookplaten. Of het nu gaat om keramisch of inductie, deze reiniger biedt veiligheid en kracht in één fles. De vuilafstotende laag die achterblijft, zorgt niet alleen voor een langdurig schoon resultaat, maar geeft ook een beschermende glans aan uw kookplaat.

Zeer Krachtig en Veilig voor Iedere Kookplaat

Ervaar de buitengewone kracht van HG Kookplaatreiniger, een geavanceerde formule die doelgericht en snel hardnekkig vuil en vet op uw kookplaat aanpakt. Deze krachtige reiniger is speciaal ontwikkeld om effectief en grondig te reinigen zonder enige vorm van schade aan te brengen. Of u nu een inductie- of keramische kookplaat heeft, u kunt met vertrouwen gebruikmaken van deze reiniger, want het is veilig en geschikt voor alle soorten kookplaten.

Gebruiksaanwijzing voor Optimaal Resultaat

Volg deze eenvoudige stappen voor een correct gebruik van HG Kookplaatreiniger Extra Sterk:

  1. Aanbrengen: Breng HG Kookplaatreiniger Extra Sterk aan met een doekje en wrijf het grondig in op de inductie- of keramische kookplaat.
  2. Afnemen: Neem de kookplaat af met een schoon en uitgespoeld doekje, waarbij het hardnekkige vuil eenvoudig verdwijnt.
  3. Opwrijven: Wrijf het oppervlak tot hoogglans op met een droge doek voor een stralende kookplaat.

Met deze stappen is uw kookplaat weer gereinigd en beschermd. Voor dagelijkse reiniging adviseren wij HG Kookplaatreiniger, die veilig en effectief is voor het verwijderen van dagelijkse vervuiling na het koken. Ervaar de kracht van HG Kookplaatreiniger voor een schitterend schone kookomgeving.

5,75 incl. BTW