Bestelformulier

Civos.nl

HG Keuken Ontstopper

HG Keuken Ontstopper – Krachtige en Natuurlijke Gootsteenontstopper voor een Vrije Afvoer!

Ontdek de effectiviteit van HG Keuken Ontstopper, speciaal ontwikkeld om hardnekkige verstoppingen in de gootsteen moeiteloos op te lossen. In de keuken ontstaan vaak verstoppingen door het wegspoelen van etensresten, vet en olie, waardoor een doeltreffende ontstopper essentieel is. HG Ontstopper biedt de perfecte oplossing met zijn unieke formule op basis van natuurlijke enzymen en microben.

De kracht van natuurlijke enzymen en microben stelt HG Ontstopper in staat om als een natuurlijke krachtpatser door de verstopping heen te vreten. Hierdoor worden niet alleen bestaande blokkades opgelost, maar wordt ook preventief gewerkt om toekomstige verstoppingsproblemen te voorkomen. Deze ontstopper is volledig biologisch afbreekbaar en veilig voor alle soorten afvoerleidingen en septic tanks, waardoor u met een gerust hart kunt ontstoppen.

Voordelen in een Oogopslag:

  1. Natuurlijke Formule: De unieke samenstelling met natuurlijke enzymen en microben maakt HG Ontstopper zeer effectief.
  2. Veilig en Biologisch Afbreekbaar: Geen zorgen over schade aan afvoerleidingen of septic tanks. Dit product is veilig en vriendelijk voor het milieu.
  3. Preventieve Werking: Naast het oplossen van bestaande verstoppingen, voorkomt HG Ontstopper ook toekomstige problemen door de bacteriecultuur te versterken.

Gebruiksaanwijzing HG Keuken Ontstopper:

  1. Laat een kleine hoeveelheid lauw water lopen in de verstopte gootsteen voorafgaand aan de behandeling.
  2. Giet 300 ml HG Ontstopper in het rooster van de verstopte gootsteen.
  3. Volg op met eenzelfde hoeveelheid lauw water om de enzymen en microben te activeren.
  4. Laat de ontstopper 6 tot 8 uur zijn werk doen, bij voorkeur ‘s avonds laat, voordat u opnieuw water door de afvoer laat lopen.
  5. Voor preventieve maatregelen, giet twee keer per maand ‘s avonds een scheutje HG Ontstopper in de afvoer en laat het inwerken.

Ontdek de kracht van HG Keuken Ontstopper en geniet van een vrije en goed functionerende gootsteen, zonder zorgen over verstoppingen! Bestel HG Keuken Ontstopper vandaag nog en ervaar de natuurlijke oplossing voor uw verstoppingsproblemen.

7,99 incl. BTW