Bestelformulier

Civos.nl

HG Kalkweg Concentraat

Ontdek de Kracht van HG Kalkweg Concentraat

 

Dé Professionele Ontkalker! Maak komaf met hardnekkige kalkaanslag en omarm een stralend schone badkamer met HG Kalkweg Concentraat 500 ml. Deze sterk geconcentreerde professionele ontkalker is dé oplossing voor het verwijderen van kalk en kalksteen op een veilige en efficiënte manier. Met HG Kalkweg Concentraat zeg je vaarwel tegen kalkaanslag op tegels, douchedeuren, kranen en herstel je de kracht van slecht sproeiende douchekoppen.

Waarom HG Kalkweg Concentraat?
  1. Krachtige Kalkverwijdering: Deze professionele kalkverwijderaar is ontworpen om hardnekkige kalkaanslag, roestvlekken, urinesteen en kopergroen moeiteloos te verwijderen. HG Kalkweg Concentraat is een echte krachtpatser voor een glanzend schone omgeving.
  2. Veilig voor Diverse Materialen: Geniet van de zekerheid dat HG Kalkweg Concentraat veilig is voor alle materialen in uw badkamer of toilet, waaronder chroom, roestvrijstaal, keramiek, glazuur, glas en kunststoffen. De professionele kalkverwijderaar die geen spoor achterlaat.
  3. Multifunctioneel Gebruik: Niet alleen geschikt voor kalkaanslag, maar ook effectief tegen roestvlekken, urinesteen en kopergroen. Een alles-in-één oplossing voor een brandschone omgeving.
Hoe Gebruikt u HG Kalkweg Concentraat?
  1. Verdunnen of Puur Gebruiken: Afhankelijk van de graad van vervuiling, gebruik HG Kalkweg Concentraat puur of verdun het met water in een verhouding tot 1:10.
  2. Aanbrengen met een Spons: Breng de professionele ontkalker aan met een spons voor een gelijkmatige dekking.
  3. Inwerken en Afnemen: Laat de krachtige formule enkele minuten inwerken, neem af met water en spoel grondig af.
  4. Douchekop Onderdompelen: Voor slecht sproeiende douchekoppen, dompel ze gedurende 30 minuten onder in HG Kalkweg Concentraat en gebruik een borsteltje voor het beste resultaat.
  5. Extra Glans en Bescherming: Voor een extra glans en bescherming raden wij HG Kalkweg Concentraat aan als een onderdeel van uw regelmatige reinigingsroutine. Breng het aan na het verwijderen van kalkaanslag voor een langdurige bescherming.

Met HG Kalkweg Concentraat verdwijnt uw kalkaanslag als sneeuw voor de zon! Bestel vandaag nog en herontdek de schittering van uw badkamer. Maak van reinigen een plezier met de professionele kalkverwijderaar van HG!

6,88 incl. BTW