Bestelformulier

Civos.nl

HG Haarontstopper

HG Haarontstopper voor een Snelle en Effectieve Ontstopping in de Badkamer

 

Heeft u last van een verstopte afvoer in de badkamer door ophoping van haren? Het ontstoppen van de afvoerleidingen in de wasbak, douche of bad kan een vervelende klus zijn. Gelukkig biedt HG haarontstopper de ideale oplossing voor het snel en effectief verwijderen van haren en andere verstoppingsbronnen. Ontdek hoe u met gemak de afvoerproblemen in de badkamer kunt aanpakken en geniet snel weer van een vlotte waterafvoer.

HG Haarontstopper: Krachtig en Gebruiksklaar

De badkamer is gevoelig voor verstoppingen, vooral door haren die zich ophopen in de afvoerleidingen. HG haarontstopper is speciaal ontwikkeld om deze verstoppingen doeltreffend aan te pakken. Versterkt met kaliumhydroxide, maakt deze haarontstopper snel korte metten met haren en lost ook zeepresten, huidvetten en tandpasta op. Het product is gebruiksklaar, waardoor u direct aan de slag kunt om de verstopte afvoer te ontstoppen.

Hoe Gebruikt u HG Haarontstopper?

Volg eenvoudig onderstaande stappen om de wasbak, het doucheputje of het bad te ontstoppen met HG haarontstopper:

  1. Verwijder indien nodig het staande water in de wasbak, douchebak of het bad.
  2. Giet voorzichtig de volledige inhoud van fles 1 in de verstopte afvoer, gevolgd door de volledige inhoud van fles 2.
  3. Laat het geheel minimaal 1 uur inwerken.
  4. Spoel tot slot grondig na met een ruime hoeveelheid water.
Voordelen van HG Haarontstopper
  • Snel en effectief: HG haarontstopper is ontworpen om in korte tijd af te rekenen met haren en andere verstoppingsbronnen.
  • Gebruiksklaar: Het product is direct klaar voor gebruik, waardoor u geen tijd verspilt aan het mengen van ingrediënten.
  • Veelzijdig: Geschikt voor het ontstoppen van de wasbak, doucheputje of het bad, waardoor het een handige alles-in-één oplossing is.

Kies voor HG haarontstopper en geniet binnen no-time van een vrije en goed functionerende afvoer in uw badkamer. Maak komaf met vervelende verstoppingen en houd uw badkamer fris en probleemvrij.

9,20 incl. BTW