Bestelformulier

Civos.nl

HG Glasreiniger

HG Glasreiniger: Streeploze Glans in een Handomdraai

 

HG Glasreiniger staat garant voor een vlekkeloze en streeploze reiniging van glas en spiegels. De krachtige formule van deze glas spray verwijdert moeiteloos vet en vuil, waarna het oppervlak snel opdroogt zonder vervelende strepen achter te laten. Of het nu gaat om ramen, spiegels, of andere glazen oppervlakken, HG zorgt voor een kristalhelder resultaat. Met deze effectieve glasreiniger behoren vingerafdrukken en insectensporen tot het verleden, zowel aan de binnen- als buitenkant van uw ramen.

Doeltreffende Reiniging voor Alle Glasoppervlakken

HG Glasreiniger biedt een doeltreffende oplossing voor het reinigen van diverse glasoppervlakken. Of het nu gaat om de ramen in uw woning, glazen tafelbladen, spiegels in de badkamer of andere glazen decoraties, deze glasreiniger maakt alle glazen oppervlakken moeiteloos schoon. De veelzijdigheid van HG maakt het een onmisbaar product voor een streeploze glans in uw huis.

Gebruiksaanwijzing voor een Streeploos Resultaat

Om optimaal te profiteren van de streeploze glans die HG biedt, volgt u eenvoudig onderstaande stappen:

  1. Besproei het Glas of de Spiegel: Matig besproeien met HG is voldoende. De krachtige formule doet het werk voor u.
  2. Uitwrijven met een Droge Doek: Gebruik een droge, schone doek of keukenpapier om de glasreiniger gelijkmatig uit te wrijven. Voor een extra professioneel resultaat kunt u een raamtrekker gebruiken om het oppervlak droog te maken.
  3. Voor Grotere Oppervlakken: Bij grote glazen oppervlakken, zoals ramen en deuren, biedt HG Glasreiniger Concentraat de uitkomst. Dit concentraat is speciaal ontwikkeld voor grotere schoonmaakklussen.

Met HG haalt u een betrouwbare partner in huis voor het reinigen van al uw glazen oppervlakken. Geniet van een streeploze glans en helderheid, en ontdek het gemak van moeiteloze reiniging met HG Glasreiniger. Ervaar het zelf en laat uw glazen oppervlakken stralen als nooit tevoren. Bovendien is HG Glasreiniger verkrijgbaar in handige verpakkingen, zodat u altijd snel en gemakkelijk kunt genieten van een kraakhelder resultaat.

3,45 incl. BTW