Bestelformulier

Civos.nl

HG frituurpanreiniger

HG Frituurpan Reiniger: Snel, Veilig en Effectief

 

Frituurvet kan zich hardnekkig hechten aan de frituurpan, waardoor het schoonmaken een uitdaging kan zijn. Gelukkig biedt HG frituurpanreiniger een doeltreffende oplossing om gestold, aangekoekt en ingebrand frituurvet snel en veilig te verwijderen. Deze krachtige reiniger is ontworpen om uw frituurpan, deksel en mandje grondig schoon te maken zonder schade aan te richten. Laten we eens dieper ingaan op de voordelen en het gebruik van HG frituurpanreiniger.

Effectieve Reiniging voor een Gezonde Frituurervaring

Frituurvet ondergaat door hitte een verandering die leidt tot inbranden, aankoeken en stollen. Een regelmatige reiniging van de frituurpan is niet alleen cruciaal voor een langere levensduur van het apparaat, maar ook voor een gezondere frituurervaring. HG Frituurpan Reiniger maakt het verwijderen van vetophopingen snel en veilig mogelijk, waardoor uw frituurpan weer optimaal presteert.

Gebruiksaanwijzing voor Snel Resultaat

Volg deze eenvoudige stappen om gestold, aangekoekt en ingebrand frituurvet veilig te verwijderen met HG frituurpanreiniger:

  1. Maak de frituurpan volledig leeg en verwijder overgebleven frituurvet met keukenpapier.
  2. Doseer 250 ml HG Frituurpan Reiniger in de pan.
  3. Smeer het pure product op de vetaanslag op de deksel en andere delen.
  4. Laat de reiniger 10 minuten intrekken en spoel de oppervlakken af met ruim heet water.
  5. Vul de pan aan met zo heet mogelijk kraanwater (geen kokend water) en laat deze minimaal 15 minuten inwerken.
  6. Borstel de pan en het mandje na met een afwasborstel.
  7. Spoel de pan en het mandje af met warm water en droog ze af met een schone doek.
Voordelen van HG Frituurpan Reiniger

Naast het feit dat het effectief frituurvet verwijdert, is HG frituurpanreiniger ook veilig te gebruiken, tast het de materialen niet aan en zorgt het voor een hygiënisch schone frituurpan.

Met HG frituurpanreiniger is het schoonmaken van uw frituurpan een moeiteloze taak geworden. Geniet van een gezonde frituurervaring door regelmatig uw frituurpan te reinigen met deze krachtige en veilige reiniger. Ervaar zelf het gemak van snel, veilig en effectief reinigen met HG frituurpanreiniger.

6,88 incl. BTW