Bestelformulier

Civos.nl

HG beeldschermreiniger 125 ml

Veilig en Streeploos: HG Beeldschermreiniger voor een Helder Zicht

 

Het reinigen van je tv-scherm kan een uitdaging zijn, maar met HG beeldschermreiniger wordt het een moeiteloze taak. Deze speciaal ontwikkelde reiniger zorgt voor een veilige en streeploze reiniging van tv-schermen, laptopbeeldschermen, tablets, vaste computers, mobiele telefoons en meer. Ontdek het gemak van HG beeldschermreiniger en geniet van een heldere kijkervaring.

Geschikt voor Diverse Beeldschermen:

Of het nu gaat om een Plasma, TFT, LED of LCD scherm, HG beeldschermreiniger is geschikt voor alle soorten beeldschermen. Of je nu je tv-scherm wilt reinigen of je laptopscherm wilt schoonmaken, deze reiniger staat voor je klaar. Het is zelfs veilig te gebruiken op de behuizingen en omlijstingen van beeldschermen en tv’s.

Niet Alleen voor Schermen:

De veelzijdigheid van HG beeldschermreiniger beperkt zich niet tot schermen alleen. Het is ook uitermate geschikt voor het veilig reinigen van behuizingen en/of omlijstingen van tv’s en andere elektronische apparaten. Wil je je toetsenbord schoonmaken? Dan raden we HG toetsenbord reiniger aan voor optimaal resultaat.

Eenvoudig in Gebruik:

Wil je je tv-scherm streeploos reinigen? Volg deze eenvoudige stappen met HG beeldschermreiniger:

  1. Spray de vloeistof een of meerdere keren op het scherm, afhankelijk van de grootte.
  2. Voorkom aflopen door niet te veel te spuiten.
  3. Reinig en droog het beeldscherm met een zachte, pluisvrije doek, bijvoorbeeld een microvezeldoek.
  4. Voor hardnekkige vlekken, gebruik extra product en maak draaiende bewegingen over de vlek.

Op oppervlakken waarbij rechtstreeks spuiten op elektronica niet mogelijk is, spray je de HG beeldschermreiniger op de doek en neem je vervolgens het oppervlak af. Zo eenvoudig is het om een heldere kijkervaring te behouden!

Kies voor HG beeldschermreiniger en geniet van een schoon en streeploos beeldscherm, elke keer weer. Ervaar het gemak van helderheid met HG! Geniet van de kraakheldere weergave die je verdient!

4,59 incl. BTW