Bestelformulier

Civos.nl

HG Autoreiniger en Beschermer

HG Autoreiniger en Beschermer: Ultieme Glans en Bescherming voor uw Voertuig

HG autoreiniger en beschermer is niet zomaar een autoshampoo; het is de ultramoderne reiniger die glans en bescherming biedt voor uw voertuig. Met een hoge concentratie die goed is voor maar liefst 50 tot 60 wasbeurten, staat deze autoshampoo bekend om zijn effectiviteit en de prachtige glans die het elke auto geeft. Ontdek de voordelen van HG autoreiniger en beschermer voor een stralend schone en goed beschermde auto.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Hoge Concentratie voor Langdurig Gebruik: Met 1 fles HG autoreiniger en beschermer kunt u 50 tot 60 keer uw auto wassen. Dit maakt het niet alleen kostenefficiënt, maar zorgt er ook voor dat u langdurig van de voordelen kunt genieten.
  2. Wax Componenten voor Glans en Bescherming: De autoshampoo bevat speciale wax componenten die niet alleen reinigen maar ook een beschermende laag achterlaten. Hierdoor blijft uw auto langer schoon en behoudt het zijn glans, zelfs na meerdere wasbeurten.
  3. Eenvoudig in Gebruik: De handige flacon van 1 liter maakt het doseren eenvoudig. De autoreiniger en beschermer is zuinig in gebruik, waardoor u moeiteloos uw auto weer glanzend schoon krijgt.

Hoe te Gebruiken:

Volg onderstaande stappen voor een optimale reiniging en bescherming van uw auto met HG autoreiniger en beschermer.

  1. Spoel de Auto Af: Begin met het afspoelen van de auto met schoon water om oppervlaktewas te verwijderen.
  2. Voeg Autoshampoo Toe: Voeg 2 à 3 dopjes HG autoreiniger en beschermer toe aan een emmer water.
  3. Was de Auto: Gebruik de oplossing om de auto grondig te wassen en spoel vervolgens af met schoon water.
  4. Afzemen met Natuurzeem: Voor een extra glans, bij voorkeur afnemen met een natuurzeem, waarbij u ook de autoruiten niet vergeet.
  5. Geniet van de Glans: Uw auto is nu weer glanzend schoon en optimaal beschermd.

6,88 incl. BTW