Bestelformulier

Civos.nl

HG 4 in 1 voor Leer

HG 4 in 1 voor Leer: Ultiem Onderhoud voor Langdurige Pracht!

 

Ontdek de veelzijdige kracht van HG 4 in 1 voor Leer, dé alles-in-één oplossing die leer reinigt, voedt, beschermt en onderhoudt. In een handomdraai behoudt uw leer zijn soepelheid, wordt het beschermd tegen vuil en vlekken, en krijgt het een diepere kleur en structuur. Ervaar de perfecte verzorging voor al uw leerproducten, van meubelen tot koffers en tassen, met HG voor Leer!

Waarom HG 4 in 1 voor Leer?
  • Complete Leerbehandeling: Dit unieke product biedt een complete behandeling voor leer. Reinig, voed, en bescherm uw leer met één eenvoudige oplossing. HG voor Leer is de alles-in-één formule voor het behoud van de natuurlijke pracht van leer.
  • Bescherming Tegen Vuil en Vlekken: Leer is gevoelig voor uitdroging en kan snel vuil worden. HG voor Leer beschermt uw kostbare leer tegen vuil, vlekken, en transpiratievocht. Houd uw leer fris en beschermd met deze geavanceerde formule.
  • Verdiept de Kleur en Structuur: Niet alleen verzorgt HG voor Leer uw leer, maar het verdiept ook de kleur en structuur. Laat uw leer er weer als nieuw uitzien en geniet van de verjongende effecten van deze krachtige leerbehandeling.
Hoe Gebruikt u HG voor Leer?

Volg deze eenvoudige stappen voor een perfect resultaat:

  1. Voorbehandeling Bij Smoezelig Leer: Reinig eerst grondig met HG Dieptereiniger voor Leer. Laat de gereinigde oppervlakken 30 minuten drogen.
  2. Aanbrengen van HG voor Leer: Breng HG voor Leer aan op een doek of spons en wrijf zachtjes in. Laat het na ongeveer 10 minuten inwerken.
  3. Uitwrijven Met Een Zachte Doek: Wrijf het product uit met een zachte doek, zonder druk uit te oefenen.
  4. Perfect Resultaat: Geniet van perfect gereinigd en gevoed leer, beschermd tegen vuil en uitdroging.
HG 4 in 1 voor Leer – Voor Langdurige Schoonheid en Bescherming!

Bestel vandaag nog HG voor Leer en geef uw leerproducten de zorg die ze verdienen. Geniet van langdurige schoonheid, bescherming tegen vuil, en een diepere kleur met HG voor Leer – uw ultieme partner in leeronderhoud!

10,29 incl. BTW