Bestelformulier

Civos.nl

HG 4 in 1 Beschermer voor Textiel

HG 4 in 1 Beschermer voor Textiel: Ultieme Bescherming Tegen Vlekken en Water!

 

Ontdek de kracht van HG 4 in 1 Beschermer voor Textiel, dé oplossing voor doeltreffende bescherming van uw favoriete textiel. Deze geavanceerde textielbeschermer gaat verder dan alleen vlekken en maakt uw stoffen bovendien waterafstotend. Geniet van zorgeloos gebruik van uw tuinmeubelkussens, parasols, tenten, meubelstoffering, gordijnen, schoenen, regenkleding en sportkleding, met HG Beschermer als uw betrouwbare beschermengel!

Waarom HG 4 in 1 Beschermer voor Textiel?
  • Brede Bescherming Tegen Vlekken: Deze textielbeschermer biedt effectieve bescherming tegen de meeste vlekken, waaronder koffie, thee, olie, vet en wijn. Zeg vaarwel tegen hardnekkige vlekken op uw favoriete textiel.
  • Waterafstotende Formule: Naast vlekkenbescherming maakt HG Beschermer uw textiel waterafstotend. Laat regen en vocht geen kans krijgen en behoud de kwaliteit van uw stoffen.
  • Geschikt Voor Diverse Textielsoorten: Of het nu gaat om tuinmeubelkussens, parasols, tenten of sportkleding, deze textielbeschermer is geschikt voor een breed scala aan textiel. Veelzijdig en doeltreffend!
Hoe Gebruikt u HG 4 in 1 Beschermer voor Textiel?

Volg deze eenvoudige stappen om uw textiel doeltreffend en eenvoudig te beschermen:

  1. Maak het Materiaal Schoon en Droog: Zorg ervoor dat het te behandelen textiel schoon en droog is voor een optimale hechting van de beschermer.
  2. Spuit in Gelijkmatige Banen: Houd de spuitbus rechtop en spray op ongeveer 20 cm afstand het product in gelijkmatige banen over het te behandelen textiel. Voorkom overdosering voor het beste resultaat.
  3. Laat Het Drogen: Laat het behandeld textiel ongeveer een uur drogen voordat u het weer in gebruik neemt.
  4. Klaar Voor Gebruik: Uw materiaal is nu krachtig beschermd tegen vuil en laat geen water meer door. Geniet van vlekkeloos textiel!
HG 4 in 1 Beschermer – Voor Duurzaamheid en Onberispelijke Stijl!

Bestel vandaag nog HG Beschermer en geef uw textiel de bescherming die het verdient. Ervaar het gemak van vlekkenvrij en waterafstotend textiel, ongeacht de omstandigheden. HG 4 in 1 Beschermer: uw sleutel tot duurzaamheid en onberispelijke stijl!

5,29 incl. BTW