Bestelformulier

Civos.nl

EUROM EK Delta 3000 Watt

Eurom EK Delta 3000: Krachtige Elektrische Ventilatorkachel voor Werkplaats, Schuur en Garage 

De Eurom EK Delta 3000 is een elektrische ventilatorkachel die speciaal is ontworpen voor gebruik in werkplaatsen, schuren en garages. Met zijn indrukwekkende vermogen van 3000 Watt zorgt deze kachel ervoor dat de ruimte binnen de kortste keren comfortabel warm is. Laten we eens dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van deze krachtige ventilatorkachel. 

Voordelen van de Eurom EK Delta 3000:
  • Krachtig Verwarmingselement voor Snel Resultaat: Met een vermogen van 3000 Watt is de EK Delta 3000 in staat om snel en efficiënt warmte te genereren. Of je nu aan het werk bent in je werkplaats, klusjes uitvoert in de schuur, of tijd doorbrengt in de garage, deze ventilatorkachel zorgt voor een aangename temperatuur, zelfs in grote ruimtes. 
  • Veelzijdige Functies voor Optimaal Comfort: De EK Delta 3000 is uitgerust met een koude-lucht ventilator en een thermostaat. De koude-lucht ventilator is handig voor het verspreiden van warmte in de zomermaanden, terwijl de thermostaat zorgt voor een constante temperatuur. Dit geeft je de controle over de warmte-instellingen, waardoor je de ideale omgeving voor je werkzaamheden kunt creëren. 
  • Duurzaam en Veilig Ontwerp: Deze elektrische ventilatorkachel heeft een robuuste metalen behuizing die bestand is tegen de omstandigheden van werkplaatsen en garages. De spatwaterdichtheid voegt een extra laag van bescherming toe, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vochtigheid. Daarnaast is de EK Delta 3000 voorzien van oververhittingsbeveiliging, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte zonder je zorgen te maken over de veiligheid. 
  • Compact en Draagbaar Design: Met afmetingen van 40,5 cm in hoogte, 24 cm in breedte en 26 cm in diepte, en een gewicht van 4,8 kg, is de EK Delta 3000 compact en draagbaar. De kabellengte van 1500 mm biedt voldoende flexibiliteit om de ventilatorkachel op verschillende locaties te plaatsen, waardoor je de warmte kunt brengen waar je het nodig hebt. Dit maakt het apparaat uiterst veelzijdig en geschikt voor verschillende ruimtes. 

De Eurom EK Delta 3000 biedt krachtige en efficiënte verwarming voor werkplaatsen, schuren en garages. Met zijn indrukwekkende vermogen, veelzijdige functies en duurzame ontwerp is deze elektrische ventilatorkachel een waardevolle aanvulling voor iedereen die op zoek is naar comfortabele warmte tijdens het werken in koude omstandigheden. Vertrouw op de Eurom EK Delta 3000 om snel en betrouwbaar de gewenste temperatuur te leveren, waar en wanneer je het nodig hebt. 

Specificaties
Gebruiksmogelijkheden Binnen, Vochtige ruimte
Stroomvoorziening Elektrisch, Netstroom
Verwarmingsstanden 2, Koudeluchtstand
Max. verwarmend vermogen 3.000 W
Verwarmingsstappen in Watt Koud / 1500 / 3000
Geschikt voor ruimten tot 30 m²
Materiaal behuizing Metaal
Breedte 24 cm
Hoogte 40,5 cm
Diepte 26 cm
Functies Thermostaat, Oververhittingsbeveiliging, Ventilator
Gewicht 4,8 kg
Lengte aansluitkabel 1.500 mm
Spanning 230 V
Stekkerverbinding voor 16 A
IP waarde IP 24 (spatwaterdicht)

99,20 incl. BTW