Bestelformulier

Civos.nl

Aspen 4T

Aspen 4T biedt een ongeëvenaarde krachtbron voor grasmaaiers, aggregaten, boten en andere viertaktmotoren. Speciaal ontworpen als alkylaatbenzine, gaat Aspen 4T verder dan traditionele brandstoffen, waardoor het een slimme en duurzame keuze is voor diverse toepassingen. In deze verkooptekst duiken we dieper in op de voordelen, toepassingen en het onderscheid tussen Aspen 2T en Aspen 4T. 

Zuivere Verbranding, Langdurige Prestaties

Aspen staat synoniem voor schonere verbranding. Deze hoogwaardige alkylaatbenzine minimaliseert de uitlaatgassen, waardoor ze minder schadelijk zijn voor de gezondheid. Tegelijkertijd houdt het de motor aanzienlijk schoner. De voordelen hiervan zijn niet alleen merkbaar in de prestaties, maar dragen ook bij aan een langere levensduur van uw machine. 

Duurzaamheid en Opslaggemak

Een van de unieke eigenschappen van Aspen 4T is de lange houdbaarheid zonder kwaliteitsverlies. Bewaar het gerust jarenlang, en het behoudt zijn kracht en kwaliteit. Dit betekent minder verspilling en meer efficiency, wat Aspen 4T tot een duurzame keuze maakt. 

Het Verschil tussen Aspen 2T en Aspen 4T

Aspen 2T en Aspen 4T zijn beide hoogwaardige alkylaatbenzines, maar ze verschillen in hun toepassingen:

  • Aspen 2T: Geoptimaliseerd voor Krachtige Tweeaktmotoren

Aspen 2T is ontworpen voor moderne luchtgekoelde tweetaktmotoren van diverse merken. Met een mengverhouding van 1:50 is het ideaal voor kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers en meer. De 2% toegevoegde volsynthetische olie zorgt voor optimale smering en schone verbranding.

  • Aspen 4T: Krachtige Brandstof voor Viertaktmotoren

Aspen 4T is specifiek samengesteld voor grasmaaiers, aggregaten, boten en andere viertaktmotoren. Het biedt dezelfde voordelen van schonere verbranding en langdurige prestaties, met een andere mengverhouding die geschikt is voor viertaktmotoren.

Toepassingen van Aspen 4T

Aspen vindt zijn toepassing in een breed scala van viertaktmotoren. Hier zijn enkele voorbeelden:

  1. Grasmaaiers: Verbeter de prestaties van uw grasmaaier met Aspen 4T voor een schonere verbranding en minder uitstoot.
  2. Aggregaten: Houd uw stroomvoorziening schoon en efficiënt met Aspen 4T in uw aggregaat.
  3. Boten: Voed uw bootmotor met Aspen 4T voor betrouwbare prestaties en milieuvriendelijk varen.
Kies voor Aspen 4T voor Optimale Prestaties

In samenvatting is Aspen niet zomaar een brandstof, maar een partner voor uw viertaktmotoren.

Geniet van schonere verbranding, langdurige prestaties en het gemak van langdurige opslag. Voor viertaktmotoren die kracht en betrouwbaarheid nodig hebben, is Aspen de onbetwiste keuze.

Kies vandaag nog voor Aspen 4T en ervaar de voordelen van geavanceerde alkylaatbenzine. Bestel nu en geef uw motoren de brandstof die ze verdienen.

Specificaties
Gewicht 5000 gram
Diepte 15 cm
Breedte 20 cm
Hoogte 33 cm
Inhoud 5 liter

 

34,78 incl. BTW