Bestelformulier

Civos.nl

Aspen 2T

Ontdek de voordelen van Aspen 2T alkylaatbenzine, een innovatieve kant-en-klare tweetaktbenzinemix verrijkt met 2% volsynthetische olie. Speciaal ontwikkeld voor kleine luchtgekoelde tweetaktmotoren van alle merken, zet Aspen de standaard voor schonere verbranding en verbeterde motorprestaties.

Waarom Aspen 2T?

  • Schonere Verbranding, Gezondere Lucht: Aspen is ontworpen om schoner te verbranden, waardoor de uitlaatgassen van tweetaktmachines aanzienlijk minder schadelijk zijn voor de gezondheid. Vergeet de zorgen over nadelige effecten op de luchtkwaliteit; Aspen zorgt voor een milieuvriendelijkere ervaring, zowel voor gebruikers als hun omgeving.
  • Langere Levensduur en Betere Prestaties: Met Aspen blijft jouw motor langer schoon, wat resulteert in consistente en verbeterde prestaties. De speciale formule minimaliseert afzettingen en residu in de motor, waardoor de levensduur van je tweetaktmachine wordt verlengd en de betrouwbaarheid wordt verbeterd.
  • Veelzijdigheid voor Diverse Toepassingen: Aspen 2T is geschikt voor een breed scala aan moderne luchtgekoelde tweetaktmotoren die een mengverhouding van 1:50 voorschrijven. Daarnaast biedt het de flexibiliteit om te worden gebruikt in tweetaktmachines die een mengverhouding van 1:25 (4% olie) vereisen, mits ze gebruik maken van een minerale tweetaktolie. Of het nu gaat om kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers, doorslijpers, grondboren of trilmachines, Aspen 2T staat paraat voor diverse toepassingen.
  • Aspen 2T in de Praktijk: Stel je voor: een betrouwbare en krachtige motor die gemakkelijk start en soepel draait. Met Aspen wordt deze droom realiteit. Ervaar de voordelen van een geoptimaliseerde brandstofmix die niet alleen de prestaties van je tweetaktmachine verbetert, maar ook bijdraagt aan een schonere en gezondere werkomgeving.

Als het gaat om de gezondheid van je motor en de kwaliteit van de lucht die je inademt, is compromis geen optie. Kies voor Aspen 2T alkylaatbenzine en geniet van de perfecte combinatie van prestaties, duurzaamheid en milieubewustzijn.

Ontdek vandaag nog het verschil met Aspen – de brandstof die jouw tweetaktmachine verdient.

Specificaties
Gewicht 5000 gram
Diepte 15 cm
Breedte 20 cm
Hoogte 33 cm
Inhoud 5 liter

 

35,05 incl. BTW